Yüreğil Döneli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.45
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yuregildoneliio.meb.k12.tr

Adres - YÜREĞİL KÖYÜ DÖNELİ MEZRASI NO 2/1 İÇ KAPI NO 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Afyonkarahisar ilinin Emirdağ ilçesine bağlı Yüreğil köyünün Döneli Mahallesindedir.

Ulaşım Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 55 km. İlçe merkezine ise 18 km uzaklıktadır.